Ravklump blev startet op i 2022 af Jens Mariager. Han er også manden bag Treasurehunter.dk som han gik i luften med i 2016 og som han efter stor succes solgte da Corona tog sin start i 2020.

Interessen for rav startede i 2014 hvor Jens så et hul i markedet. På det tidspunkt kunne man kun købe en mindre ravlygte, men Jens som altid har haft stor interesse for teknologi og udvikling ville gerne have noget der lyste bredere og kraftigere når han gik på ravjagt i Korsør og resten af Danmark.

Derfor gik han på jagt efter den ultimative ravlygte. En masse udvikling med de bedste komponenter og to år senere lancerede han Amber Moon og senere Amber Moon Pro 42W. Lygterne blev et kæmpe hit og derfor tilbød Jens også flere valgmuligheder i form af andre lygter. Men Jenses mission har ændret sig. I stedet for at tilbyde en masse valgmuligheder af ravlygter, sælger Jens kun én ravlygte, nemlig Purple Storm 50W som er en videreudvikling af den populære Amber Moon Pro.

I dag kan man købe hundredvis af forskellige ravlygter. I virkeligheden behøver man kun én ravlygte. Purple Storm 50W kan bruges af alle, begyndere som erfarne ravjægere. Den er handy og ligger godt i hånden. Er utrolig robust, hvilket også er årsagen til at Ravklump.dk giver 5 års garanti på denne ravlygte.

Jens står 100% inde for kvaliteten og tilbyder livslang support på lygten. 5 års garanti er ikke set andre steder i markedet. Måske fordi de fleste komponenter ikke er udviklet til at kunne holde så mange år og fordi man gerne hele tiden vil sælge nye lygter. Det er dog ikke salgsmodellen hos Ravklump.dk.

Her kan du trygt handle og vide at lygten du køber vil være din tro ravmakker og holde i mange år. Der ligger 8 års udvikling bag lygten som årligt opdateres og forfines i takt med udviklingen af nye og forbedrede teknologier.

God fornøjelse med Purple Storm. Den eneste ravlygte du har brug for, som vil holde i alt slags vejr og vil oplyse alt det rav du drømmer om.